Sziasztok!
Már majdnem mindenkinek van blogja, gondoltam, én is csinálok egyet.
Típusát tekintve, egy nagyon tágan értelmezett kertész-gasztro blogra gondoltam.
Sokan költöznek kertes házba, és az idétlenül elhelyezett ezüstfenyőket, tujasorokat egyre inkább felváltják a szakszerűen megtervezett kertek. Ugyanakkor egyre kevesebben gondolnak rá, hogy a földet valamilyen ehető dolog előállítására is használják.
Ha valaki a kerttervező tanácsa ellenére, a szomszéd esetleges lesújtó pillantásával nem törődve, érett gyümölcsöt, zamatos zöldséget is szeretne a kertjében nevelgetni, neki szól ez a blog...
Emellett nem fogom tudni megállni, hogy egy-egy jobban sikerült otthoni főzés eredményét is fel ne rakjam, így legalább nekem is meglesz a recept.
A Bűvös szakács blogon sokszor van szó a világ gasztronómiai hagyományairól, világhírű alapanyagokról - és arról, nálunk sajnos mind a hagyományainkat, mind a kitűnő alapanyagainkat újra fel kell fedezni. Ha valaki ilyesmire bukkan, ezeket is szeretném itt bemutatni.